Advertisement

Záplavy V Německu / Lidé volají ze zřícených domů o pomoc.

Záplavy V Německu / Lidé volají ze zřícených domů o pomoc.. Lidé volají ze zřícených domů o pomoc. Dalších 70 osob se pohřešuje. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. 1 day ago · nebývalá zkáza: Století s rozvinutým systémem varování před blížícími se živelními katastrofami je to mimořádně vysoké číslo.

Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15. Policie v koblenci v sobotu ráno oznámila, že v souvislosti s povodněmi registruje nejméně 90 mrtvých. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí.

Hladina Dunaje na Slovensku rychle stoupá. V Německu a ...
Hladina Dunaje na Slovensku rychle stoupá. V Německu a ... from img.ihned.cz
Tam hlásí už 14 mrtvých. Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. 3 hours ago · počet obětí po ničivých záplavách v německu dál rychle roste, podle místních úřadů jich je už nejméně 133. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. Policie v koblenci v sobotu ráno oznámila, že v souvislosti s povodněmi registruje nejméně 90 mrtvých. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. 1 day ago · nebývalá zkáza:

Podle řady expertů může stát za vysokým počtem obětí selhání systému varování před záplavami.

Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí. 2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku. Informovala o tom německá média. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. 4 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách. 1 day ago · nebývalá zkáza: 4 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Podle řady expertů může stát za vysokým počtem obětí selhání systému varování před záplavami. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky. Vyvolaly je bouře a deště spojené s. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let.

Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. 1 day ago · nebývalá zkáza: 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. Vyvolaly je bouře a deště spojené s. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí.

Deník.cz | Sněhová nadílka v Německu a Rakousku | fotogalerie
Deník.cz | Sněhová nadílka v Německu a Rakousku | fotogalerie from g.denik.cz
Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí. 1 day ago · nebývalá zkáza: Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky. Lidé volají ze zřícených domů o pomoc. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. 1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí. 4 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů.

4 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách.

4 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15. Podle řady expertů může stát za vysokým počtem obětí selhání systému varování před záplavami. 2 days ago · fotky: Dalších 70 osob se pohřešuje. Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí. Lidé volají ze zřícených domů o pomoc. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. 3 hours ago · počet obětí po ničivých záplavách v německu dál rychle roste, podle místních úřadů jich je už nejméně 133. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně.

4 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách. 4 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. 1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let.

Záplavy mají v Německu už přes osmdesát obětí. Tisíc lidí ...
Záplavy mají v Německu už přes osmdesát obětí. Tisíc lidí ... from ct24.ceskatelevize.cz
Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. Století s rozvinutým systémem varování před blížícími se živelními katastrofami je to mimořádně vysoké číslo. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. 3 hours ago · počet obětí po ničivých záplavách v německu dál rychle roste, podle místních úřadů jich je už nejméně 133. Dalších 70 osob se pohřešuje. 1 day ago · záplavy v německu již mají 93 obětí, přes tisíc lidí je nezvěstných povodně v západních částech německa si již vyžádaly 93 obětí, dnes ráno o tom informuje televizní stanice ard. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. Vyvolaly je bouře a deště spojené s.

Lidé volají ze zřícených domů o pomoc.

2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. Informovala o tom německá média. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. Lidé volají ze zřícených domů o pomoc. 3 hours ago · počet obětí po ničivých záplavách v německu dál rychle roste, podle místních úřadů jich je už nejméně 133. 1 day ago · záplavy v německu již mají 93 obětí, přes tisíc lidí je nezvěstných povodně v západních částech německa si již vyžádaly 93 obětí, dnes ráno o tom informuje televizní stanice ard. Dalších 70 osob se pohřešuje. Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 4 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů.

Posting Komentar

0 Komentar